Wie ben ik?

WIE BEN IK?

Mijn naam is Martin Belder. Ik heb inmiddels 48 jaar levenservaring opgedaan als kind, als echtgenoot, als vader van vijf kinderen, maar ook als collega en vriend en verzin het maar. Dat is boeiend, leuk en vooral erg leerzaam. In het dagelijks leven werk ik nu parttime als directeur op een basisschool. Aanvankelijk lag mijn passie en horizon bij het lesgeven aan kinderen in een klas. Later ben ik deze drijfveer uit gaan breiden op het niveau van leerkrachten. ‘Andere mensen een stapje verder helpen op hun levensweg en bruggen bouwen waar kloven zijn ontstaan’ is steeds een rode draad in mijn leven.

Een aantal jaren geleden kwam ik zelf oog in oog te staan met het spook van burn-out. De begeleiding die ik kreeg motiveerde mij om anderen te helpen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het volgen van een niet-klassieke coachingsopleiding. Een opleiding waarin verrassend nieuwe inzichten uit de jongste wetenschap toegepast worden op het dagelijks leven. De erkende certificering die hieruit volgde, is mijn persoonlijke drijfveer en belofte om bereid en beschikbaar te zijn anderen te helpen als daar om gevraagd wordt.

 

  • Gecertificeerd als Effortless Coach. De Effortless Coach-opleiding is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) onder nummer 150903-VP-044. Het coachingstraject committeert zich aan de ethische beroepsregels van de NOBCO.
  • Ingeschreven in Kamer van Koophandel nummer 60941383 onder de handelsnaam ‘ABC in de basis’
  • Geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs