Activiteitencommissie

 

De Activiteiten Commissie (AC) van De Wegwijzer bestaat uit enthousiaste ouders. In samenwerking met de leerkrachten geeft de AC invulling aan allerlei activiteiten die buiten de reguliere onderwijstaken vallen. Hierbij kan gedacht worden aan bekende activiteiten als Sinterklaas, Pannenkoeken dag, Kerst, maar ook de Kinderboekenweek, Koningsdag, schoolfotograaf en het Herfstfeest.
Daarnaast zorgt de AC o.a. voor de aankleding van de school tijdens het schooljaar (met projecten of feesten, zoals hierboven aangegeven). De AC vergadert zo’n 10 keer per jaar met de gehele commissie, waarin o.a. de jaarplanning van de activiteiten centraal staan.
Voor iedere activiteit wordt een werkgroep gevormd die de activiteit voorbereidt en uitvoert. De activiteiten die georganiseerd worden, worden bekostigd uit de vrijwillige ouderbijdrage.
Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze Activiteiten Commissie? Elke ouder die belangstelling heeft kan zich aanmelden voor de AC. Meld je dan vooral aan bij de leerkracht van jouw kind, de directie of via een bij jou al bekend lid.
Samen zorgen we ervoor dat school voor alle kinderen nóg leuker is!

 

 

Het is zó leuk om een hele praktische bijdrage te kunnen leveren aan de school van onze kinderen!

Jacqueline

Moeder van twee kinderen en voorzitter AC

 PCB De Wegwijzer

Admiraal de Ruyterstraat 1
2931 AA Krimpen a/d Lek

 Contact

(0180) 512453
info@pcb-dewegwijzer.nl